Over ons

Over ons

Elastop, uw partner voor vakkundige voegwerken

Een partner nodig voor voegwerken aan schrijnwerk, muren, sanitair of beton? Zoekt u anti-slipsystemen voor houttoepassingen? Elastop is uw professionele voeger met oog voor detail.

Elastische voegwerken

Elastop werd opgericht in 1996, maar onze zaakvoerder Dirk Verschaeren zit al sinds 1985 in de sector. Hij bedient schrijnwerkers en zowel kleine als grote aannemers met elastische voegwerken voor ramen, deuren, gevels, muren, vloeren, sanitair en beton.

Aanvankelijk waren we actief in de grotere gevelwerken en de renovatie van verscheidene constructievoegen, vaak met onze eigen hangbrug. Vandaag specialiseren we ons in alle soorten elastische voegwerken.

Voor onze kitwerken gebruiken we hoogkwalitatieve producten in verschillende kleurtinten. Op die manier kan het afgestemd worden op het uiterlijk van het gebouw, naar de smaak van de architect of bouwheer.

Anti-slipsysteem voor hout

In 2008 begon Dirk bij een bedrijf gespecialiseerd in hardhout. Daar werd hij aangesteld om het hoofd te bieden aan de uitvoering en het verder op punt stellen van een anti-slipsysteem voor hardhouten vloerdelen. Safe Wood Walking. Nu leveren we met Elastop intussen het ene na het andere succesvolle project af.

Projecten

Worden wij uw professionele voeger?

We zijn benieuwd naar uw plannen!